Rüya Tabirleri / mor rüyaları / Rüyada mor soğan görmek

Rüyada mor soğan görmek

Rüyada mor soğan görmek elindeki imkanların artacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada mor soğan gördüyseniz

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.
  • Medya, seyahatler, hukuk ya da eğitim başlıklı konularda da değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada mor soğan alınması düşünmeden hareket edeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kuru mor soğan görüldüğünde kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılmaktadır.

Rüyada mor soğan doğradığını görüldüyse güzellik ve hayır geleceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada mor soğan yemek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına yorumlanır.

Rüya yorumlarına göre rüyada mor soğan toplamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada mor soğan soyduğunu görüldüyse illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments