Rüya Tabirleri / kafa rüyaları / Rüyada maymun kafası görmek

Rüyada maymun kafası görmek

Rüyada maymun kafası görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada maymun kafası gördüyseniz

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler yakın çevre ilişkilerinizi olumlu etkileyebilir.
  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada maymun kafalı insan görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, işe ve aşa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments