Rüyada serçe kuşu yuvası görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.
Rüyada serçe kuşunun yuva yaptığını görüldüğünde maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda eve yuva yapmış serçe kuşunun yuvasını dışarı çıkarttım ve bir yumurtası ve birtanede yumurtadan yeni çıkmış kuş gördüm .
Rüyamda geniş bir yatak var bir köşesindede eşim oturuyor yatakta delikler var bir serçe küşü gelip o deliğin içine giriyor ağzımda pamukla çıkıp başka yere gidiyor ve yatayım etrafında da pamuklar var