Rüya Tabirleri / kolye rüyaları / Rüyada yeşil taş kolye görmek

Rüyada yeşil taş kolye görmek

Rüyada yeşil taş kolye görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil taş kolye gördüyseniz

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.
  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı kolye bulmak rüya sahibi kişi için bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada yeşil taşlı kolye takmak rüya sahibi kişi için gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı kolye alındıysa kısmetlerinin her daim açık olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments