Rüya Tabirleri / tabak rüyaları / Rüyada yemek tabağı görmek

Rüyada yemek tabağı görmek

Rüyada yemek tabağı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yemek tabağı gördüyseniz

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.
  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada yemek tabağı hazırlamak kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, daha çok çalışılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek tabağı sıyırmak rüyayı gören için takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorumlanmaktadır.

Rüya yorumcularına göre rüyada yemek tabağı kırılması çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada yemek tabağı alındığında kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine alamet eder.

Rüyada dolu yemek tabağı görülmesi iş hayatında terfi alınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine inanılmaktadır.

Rüyada porselen yemek tabağı görüldüyse makam sahibi olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yemek tabağını düşürmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, daha isabetli kararlar alacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments