Rüya Tabirleri / kişi rüyaları / Rüyada zina eden kişiler görmek

Rüyada zina eden kişiler görmek

Rüyada zina eden kişiler görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kısmetli kapıların açılacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zina eden kişiler gördüyseniz

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.
  • Farklı şeyler denemek istiyorsunuz ya da farklı yöntemler kullanmak niyetindesiniz.

Rüyada zina eden insanlar görüldüğünde kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada zina eden kadın görüldüğünde hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments