Rüya Tabirleri / kedi rüyaları / Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi yavrusu gördüyseniz

  • İlerisi için ciddi birr ilişkiniz olabilir.
  • Bir seyahat, ziyaret ya da arkadaş toplantıları söz konusu olabilir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görüldüyse sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments