Rüya Tabirleri / fare rüyaları / Rüyada tüysüz fare görmek

Rüyada tüysüz fare görmek

Rüyada tüysüz fare görmek hayattan yana keyif bulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tüysüz fare gördüyseniz

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.
  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Rüyada küçük tüysüz fare görüldüyse iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada tüysüz fare öldürmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iyi huylar edineceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tüysüz fare görülmesi işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, hasta ve üzgün olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz fare yavrusu görmek ona mutluluk getireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments