Rüya Tabirleri / tavşan rüyaları / Rüyada tavşan yavrusu görmek

Rüyada tavşan yavrusu görmek

Rüyada tavşan yavrusu görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada tavşan yavrusu gördüyseniz

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.
  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada tavşan yavrusu almak geri plana düşeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada tavşanı yavrusu korumak rüya sahibi kişi için hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüya alimlerine göre rüyada tavşan yavrusu beslemek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan yavrusu sevdiğini görüldüyse engel tanımayan biri olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada tavşan yavrusu tutmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamettir.

Rüya alimlerine göre rüyada tavşan yavrusu öldürmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşan yavrusu kurtarmak rüya sahibi kişi için bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabirlerine göre rüyada tavşan yavrusu bulmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, aile hayatlarını bozulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorumlanmaktadır.

Rüya yorumcularına göre rüyada tavşan yavrusu emzirmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada tavşan yavrusu sevmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerinde aksama olacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kimse ile tartışmayacağına, yolunun açık olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments