Rüya Tabirleri / erkek rüyaları / Rüyada sakalını kesen erkek görmek

Rüyada sakalını kesen erkek görmek

Rüyada sakalını kesen erkek görmek böylece kendine güveneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada sakalını kesen erkek gördüyseniz

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.
  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada saçını kesen erkek görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments