Rüya Tabirleri / kol rüyaları / Rüyada kolu yok görmek

Rüyada kolu yok görmek

Rüyada kolu yok görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, büyük adımlar atılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına inanılmaktadır.

Rüyada kolu yok gördüyseniz

  • Bazı şüphe veya endişeleriniz olsa da, olaylara zarif şekilde yaklaşmalısınız.
  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada kolun yok olması rüya sahibi kişi için çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunun yok olduğunu görüldüyse rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments