Rüya Tabirleri / kefen rüyaları / Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, malının artmasını sağlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış ölüler gördüyseniz

  • Yapılacak anlaşmalar, tamamlanması gereken resmi veya finansal konular söz konusu olabilir.
  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada kefene sarılmış bebek görülmesi mutsuz ve huzursuz olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış insan görülmesi nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılmış cenaze görüldüyse sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kefene sarılmış kadın görülmesi sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments