Rüyada mezarda kafatası görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, üzüntülerin daha da artacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi gücünün de daimi olacağına alamet ettiğine inanılır.
Rüyada mezardan kafatası çıkarmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına alamet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda oğlumun öldügünü gördüm ve kafa tasını elime alıyorum üst kısmında bir delik vardı ve kefeni beyazdı
Merhaba, rüyada bir mezarlık görmek ama mezarlıktaki neredeyse tüm mezarların açık halde olması ve bazılarında kafatası ve kemikler olduğunu görmek ne anlama gelir? Mezarlar tekli ve toplu mezarlar gibi karışık şekilde.
mezarda ølmüs kayinpederimin kafasi örtülmemis alin kismi yarilmis,kendi ailem yarigi kapatmak icin ugrasirken kafasi yaniyo duman oluyo.Sonra kendi babamla mezarda birikmis suyla söndürmeye calisirken ben dokuyorum su ama kafasi tamamen kemik halinde kafatasina dönüyor