Rüya Tabirleri / kan rüyaları / Rüyada kaza yapıp kan görmek

Rüyada kaza yapıp kan görmek

Rüyada kaza yapıp kan görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, ün yapmayı başaracağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada kaza yapıp kan gördüyseniz

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya mevcut ilgi alanlarınıza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.
  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Rüyada kaka yaparken kan gelmesi çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, moralinin her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüya alimlerine göre rüyada idrar yaparken kan gelmesi iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet yaparken kan gelmesi nasıl bir hayat sürdüreceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, rahat bir döneme girileceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına yorumlanır.

Rüyada iğne yaparken kan gelmesi rüyayı gören için kolay kolay pes etmeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments