Rüya Tabirleri / gemi rüyaları / Rüyada gemi sahibi olduğunu görmek

Rüyada gemi sahibi olduğunu görmek

Rüyada gemi sahibi olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi sahibi olduğunu gördüyseniz

  • Geç kalmış sayılmazsınız.
  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada gemiye sahip olmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yakında işlerinin aksayacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments