Rüya Tabirleri / erkek rüyaları / Rüyada erkek şalvarı görmek

Rüyada erkek şalvarı görmek

Rüyada erkek şalvarı görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada erkek şalvarı gördüyseniz

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.
  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada erkeğin şalvar giymesi hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments