Rüya Tabirleri / duvar rüyaları / Rüyada duvarda gezen fare görmek

Rüyada duvarda gezen fare görmek

Rüyada duvarda gezen fare görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulmaktadır.

Rüyada duvarda gezen fare gördüyseniz

  • Pahalı şeyler alabilir, elbise ya da ev eşyası için bütçenizi zorlayıp, borç altına girebilirsiniz.
  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada duvarda gezen böcek görüldüyse yeni bir projenin başına geçirileceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments