Rüya Tabirleri / amca rüyaları / Rüyada amca yenge görmek

Rüyada amca yenge görmek

Rüyada amca yenge görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada amca yenge gördüyseniz

  • Hızlı ilerlemek veya çok fazla şey üstlenmek yıkıcı olabilir.
  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada amca yenge kuzen görüldüyse istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Rüyada baba amca yenge görülmesi emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments