Rüyada elimde kitap görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına rivayet eder.
Rüyada erkeğin elinde kitap görüldüyse bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.
Rüyada eski sevgilinin elinde kitap görüldüğünde göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, örnek insan olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına inanılmaktadır.
Rüyada ikinci el kitap alındığında ferah bir haneye sahip olunacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.
Rüya yorumlayanlara göre rüyada elinden kitap düşürmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.
Rüyada başkasının elinde kitap görüldüyse gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet ettiğine inanılır.
Rüyada ölünün elinde kitap görüldüyse bütün maksatlarının gerçekleşmesi, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.
Rüyada eline kitap alındıysa kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işaret ettiği söylenir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.