Rüyada denizli ilini görmek önünün açık olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına işaret ettiği söylenir.
Rüyada denizli iline gitmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet ettiğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyada otobüsle (gerçekte planladığı iki şehrin 1’ine doğrudan) gitmek için yola çıkmışken otobüste bir bey efendi aynı şehre aktarmalı gezerek gideceğini söyleyince Önce Ankara’da 2 gün kalacağını oradan Denizli’ye 4.5 saatte geçiş yapacağını söyledi.
bende Denizli’ye gitmek istiyordum. ben de mi Ankara’ya gelsem dedim. O adam tamam gel de nerede kalacaksın benim kaldığım yere gelsen ben başka yere giderim? diye bir sesli düşüncesini söyledi. Sonra onlar yola çıktılar. ben ayrı otobüsteydim bir anda yolda inip onların otobüsüne bindiğimi onarın yanını gittiğimi görüyorum. orada uyandım. fakat sanki bir seçenek daha vardı. Konya üzerinden geçiş diye anımsıyorum.
Konya ve Aydın çok gidip görmek istediğim şehirler.
Yola çıkmaya hazırlandığım şehir Bursa
Bu aralar çok gitmek istediğim il Aydın
Rüyanın anlamını çok merak ettim internetten ararken ilk defa karşıma bu sayfa çıktı:) yorumlar mısınız?