Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada yüksek katta ev görmek

Rüyada yüksek katta ev görmek

Rüyada yüksek katta ev görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katta ev gördüyseniz

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.
  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek katta ev alındıysa maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yüksek katlı evde oturmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı evde olmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, istemediği halde borçlanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada yüksek katlı eve çıkmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Buket

Kendimi 10 katlı bir binanın en ust katında gordum biz oraya taşıncakmisiz genis ev fakat terasinda buyuk kare seklinde delikler var ve deliklerde her kattan sarkan ipler var.ben tutmak istemiyorum cocuklarim dusebilirler ordan diye.sonra bi anda yoneticimi goruyorum o da o binanin zemin katinda bir dukkan acmis dikimler yapiliyor gelinlikler var bu sekilde gordum yorumlarsaniz sevinirim

Buket

Teşekkür ederim yorumunuz için🙏

gül

rüyamda çocuklarım ve eşimle birlikte bir evimiz varmış ve 12 nci kattaymış çıkmaya çalışıyoruz asansör arıyoruz sonra ben tırmanarak çıkıyorum ve çok yoruluyorum 12 katta kalıyorum rahmetli annem babam camdan beni içeri alıyorlar sonra ailece eve giriyoruz ama kiracı varmış

Nurcan

Rüyamda kendimi yüksek katlı evde gördüm