Rüya Tabirleri / diş rüyaları / Rüyada yapılı diş görmek

Rüyada yapılı diş görmek

Rüyada yapılı diş görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, acı tecrübeler edineceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, çok büyük ses getireceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Rüyada yapılı diş gördüyseniz

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.
  • Olayların yerli yerine oturması için zamana ihtiyaç var.

Rüyada yapılı dişin kırılması atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada yapılı dişin çıkması rüyayı gören için ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments