Rüya Tabirleri / kapı rüyaları / Rüyada tuvalet kapı görmek

Rüyada tuvalet kapı görmek

Rüyada tuvalet kapı görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, modern insanlarla tanışılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, patlama noktasına geleceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada tuvalet kapı gördüyseniz

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.
  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüya yorumcularına göre rüyada tuvalet kapısı kilitlemek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Rüya yorumlarına göre rüyada tuvalet kapısında beklemek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalet kapı kolu görülmesi bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, işlerinde kara geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada tuvalet kapısı temizlemek rüya sahibi için deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada tuvalet kapısı kırmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada tuvalet kapısı açmak adeta havalara uçacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada tuvalet kapısı kapatmak rüyayı gören kişi için maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments