Rüya Tabirleri / ayak rüyaları / Rüyada sol ayakta yara görmek

Rüyada sol ayakta yara görmek

Rüyada sol ayakta yara görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, eğlenceli günler geçireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, aile hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada sol ayakta yara gördüyseniz

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.
  • Düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada sol ayağının yara olduğunu görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kendi işinin sahibi olacağına yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments