Rüya Tabirleri / akrep rüyaları / Rüyada siyah akrep öldürdüğünü görmek

Rüyada siyah akrep öldürdüğünü görmek

Rüyada siyah akrep öldürdüğünü görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah akrep öldürdüğünü gördüyseniz

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.
  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah akrep öldürmeye çalışmak rüya sahibi için istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments