Rüya Tabirleri / kuzen rüyaları / Rüyada kuzeni sigara içerken görmek

Rüyada kuzeni sigara içerken görmek

Rüyada kuzeni sigara içerken görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başta rüyasında öldüğünü gördüğü kişi olmak üzer tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamettir.

Rüyada kuzeni sigara içerken gördüyseniz

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.
  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada kuzenin sigara içmesi elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerine göre rüyada kuzenle sigara içmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments