Rüya Tabirleri / çınar rüyaları / Rüyada kuru çınar yaprağı görmek

Rüyada kuru çınar yaprağı görmek

Rüyada kuru çınar yaprağı görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kuru çınar yaprağı gördüyseniz

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.
  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Rüyada kurumuş çınar yaprağı toplamak rüyayı gören kişi için sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments