Rüya Tabirleri / hediye rüyaları / Rüyada kedi yavrusu hediye almak

Rüyada kedi yavrusu hediye almak

Rüyada kedi yavrusu hediye almak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada kedi yavrusu hediye almak gördüyseniz

  • Kafalar dağınık olabilir.
  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada beyaz kedi yavrusu hediye alındıysa yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments