Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada evinde ünlü görmek

Rüyada evinde ünlü görmek

Rüyada evinde ünlü görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde ünlü gördüyseniz

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.
  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada eve ünlü misafir gelmesi bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada eve ünlü gelmesi hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments