Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada eve giren kuş görmek

Rüyada eve giren kuş görmek

Rüyada eve giren kuş görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada eve giren kuş gördüyseniz

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.
  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüya alimlerine göre rüyada eve giren kuşun ölmesi yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Rüyada eve giren kuşu kovalamak rüyayı gören için ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve giren kuşu çıkarmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüya tabircilerine göre rüyada eve giren kuşu beslemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve giren kuşu yakalamak rüyayı gören için yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
neşe

Rüyamda açık camdan kuş giriyor içinde çok az şu olan leğene düşüyor kuşu oradan elime alıyorum