Rüyada topraktan bozuk para toplamak

Rüyada topraktan bozuk para toplamak birbirlerine her konuda destek olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada toprağa bozuk para gömmek rüya sahibi için elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada toprakta bozuk para bulmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

1 Okur Rüyası Yorumlandı
Selin

Yeğenimin ailesi ile birlikte bahçedeyiz sohbet ediyoruz ben tesettürlüyüm rüyamda toprağa bakıyorum bozuk 10 kurul 25 kuruş buluyorum Bi sürü niye bunları attınız diyorum geçmiyor diyorlar boşver toplama bende topladıkları ı toprak açılmış oradan içeri atıyorum.. Toprakta bol miktarda solucan görüyorum meyve tabağı yada tatlı tabağı ayırt edemiyorum ikram ediyorlar ni kısmını yiyorum küçük kızımı arıyorum sonra yanımda diğer evin çocuğunun yanında olduğunu fark ediyorum \ kalkıyoruz Bi teknede buluyorum kendimi ablam ben yeğenimin görümvesi tekneye binerken hayvanlar görüyorum değişik isim söylüyorlar ama yavru taylar koşarak gidiyorlar kaynana olan kişiyi tanıyıp yanına geliyorlar tekne canlı olduğunu düşünüp konuşuyorlar bende eşlik ediyorum sonra camdan içeriye baktığımda tanımadığım bir erkek kullanıyor. İçeri doğru ilerliyoruz Bi ara görümce edanın burnu akıyor görmediğimi düşünerek koluna sürüyor içeride müzikli bir yerde ablam yeğenim ve eniştemi görüyorum ablamın elinde pastırma var markete gidip almış söyleniyorum falan

Scroll to Top
1
0
"Alîm" rüyanı yorumlamak için burada. Rüyanı buraya yaz...x