Rüyada kar görmek kayak yapmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, istediği gibi yaşayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalet ettiğine inanılır.
Rüyada kar görmek eline almak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine inanılmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Merhaba rüyamda boş toprak bi yolda eşimle yürüyorduk benim üstümde yazlık kıyafet vardı ve biraz daha ilerlediğimizde her tarafın karı olduğunu gördüm ve çok şaşırmıştım hava güneşliydi üşümedim de