Rüya Tabirleri / yas rüyaları / Rüyada yaşını büyük görmek

Rüyada yaşını büyük görmek

Rüyada yaşını büyük görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, kazançlı işlere girileceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada yaşını büyük gördüyseniz

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.
  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada yaşından büyük olmak rüya sahibi kişi için büyük bir saygınlık kazanacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşının büyük olduğunu görüldüyse iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşından büyük göstermek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, düşünmeden adımlar atayacağına rivayet etmektedir.

Rüya alimlerine göre rüyada yaşının büyük olduğunu söylemek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Rüyada yaşını büyük söylemek rüyayı gören kişi için kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hayatının iplerini eline alacağına, eşi ile arasının açılacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments