Rüya Tabirleri / karpuz rüyaları / Rüyada suda karpuz görmek

Rüyada suda karpuz görmek

Rüyada suda karpuz görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada suda karpuz gördüyseniz

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.
  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada suya karpuz atmak rüyayı gören kişi için gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada suda karpuz tutmak rüyayı gören için birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok hayırlı şeylere, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bereketli işlere gireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada akan suda karpuz görülmesi hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments