Rüya Tabirleri / söz rüyaları / Rüyada sözlüsünü başkasıyla görmek

Rüyada sözlüsünü başkasıyla görmek

Rüyada sözlüsünü başkasıyla görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada sözlüsünü başkasıyla gördüyseniz

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.
  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Rüyada sözlünün başkasıyla evlendiğini görüldüğünde böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, dönülmez yollara gireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments