Rüya Tabirleri / dere rüyaları / Rüyada soğuk dere görmek

Rüyada soğuk dere görmek

Rüyada soğuk dere görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamettir.

Rüyada soğuk dere gördüyseniz

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.
  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada soğuk dereye girmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments