Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada polis evi görmek

Rüyada polis evi görmek

Rüyada polis evi görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bol nimete kavuşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorumlanır.

Rüyada polis evi gördüyseniz

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.
  • İlişkilerinizi yönetmenin en parlak yollarını arayabilir, belli önerileri pratiğe dökebilirsiniz.

Rüyada polisin eve geldiğini görülmesi aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada polisin evine gitmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada polis eve gelmesi rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, güzel ameller işleyeceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorumlanır.

Rüyada polisin ev araması rüya sahibi için evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını görüldüyse tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada polis evi basması eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada polislerin evi bastığını görüldüyse eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada polisin evden alması kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına alamet eder.

Rüya yorumcularına göre rüyada polis evinde kalmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kalp kırıklığı olacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret ettiği söylenir.

Rüya tabircilerine göre rüyada polisin eve girmesi yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada polisin evde arama yapması hasta ve üzgün olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments