Rüya Tabirleri / mezarlık rüyaları / Rüyada mezarlıkta ölü görmek

Rüyada mezarlıkta ölü görmek

Rüyada mezarlıkta ölü görmek geçim derdinin son bulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ölü gördüyseniz

  • Bazı gerçekler veya haberler ortaya çıkabilir.
  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Rüyada mezarlıkta ölü defnetmek her türlü başarıyı elde edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta ölü yılan görüldüğünde huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada mezarlıkta ölü bebek görüldüğünde hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta ölülerin dirildiğini görüldüyse gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada mezarlıkta ölü gömüldüğünü görüldüğünde bilge ve alim kimse haline geleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta ölüyle konuşmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ölü çıkarmak rüya sahibi için uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, harama göz dikmeyeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamettir.

Rüyada mezarlıkta ölü köpek görülmesi eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına inanılmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ölü insanlar görüldüyse ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hasret içinde kalacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, zor durumların biteceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta ölünün dirilmesi hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ölü aramak rüya sahibi kişi için çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta ölü gömmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, stresli bir ortama gireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments