Rüya Tabirleri / kart rüyaları / Rüyada limitsiz kredi kartı görmek

Rüyada limitsiz kredi kartı görmek

Rüyada limitsiz kredi kartı görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada limitsiz kredi kartı gördüyseniz

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.
  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüya tabirlerine göre rüyada kredi kartının limitinin bitmesi maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments