Rüya Tabirleri / asker rüyaları / Rüyada asker darbe görmek

Rüyada asker darbe görmek

Rüyada asker darbe görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, evliliğinde mutlu olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada asker darbe gördüyseniz

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.
  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Rüya tabirlerine göre rüyada askerin darbe yapması çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine inanılmaktadır.

Rüyada askerin darbe yaptığını görülmesi maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments