Rüya Tabirleri / eş rüyaları / Rüyada eski eşinin sırtını görmek

Rüyada eski eşinin sırtını görmek

Rüyada eski eşinin sırtını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, rahat nefes alınacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, vefakar bir insan olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin sırtını gördüyseniz

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.
  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada eski eşini sırtında taşımak rüyayı gören kişi için ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments