Rüya Tabirleri / et rüyaları / Rüyada bozulmuş et görmek

Rüyada bozulmuş et görmek

Rüyada bozulmuş et görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılmaktadır.

Rüyada bozulmuş et gördüyseniz

  • Hayalci yaklaşımları olan kişilerle doğru diyaloglar kurmak gerekebilir.
  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Rüyada bozulmuş eti atmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşe

Çok miktarda bozulmuş kurban eti görmek ve eti atmak