Rüya Tabirleri / bebek rüyaları / Rüyada bebek suda görmek

Rüyada bebek suda görmek

Rüyada bebek suda görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, huzurlu günler görüleceğine, yeni işlerin geleceğine alamettir.

Rüyada bebek suda gördüyseniz

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.
  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Rüyada bebeğe su vermek görüldüğünde bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Rüyada bebekle suda oynamak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği suya sokmak sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, hayatını ailesine adayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek su içmek rüyayı gören kişi için ondan kazanç elde edeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bebekle suya düşmek rüyayı gören kişi için bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına inanılmaktadır.

Rüyada bebeğin suda kaybolması rüya sahibi kişi için işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüya yorumcularına göre rüyada bebeğin suda yüzmesi başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine inanılmaktadır.

Rüyada bebeğin su kustuğunu görüldüyse kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına inanılmaktadır.

Rüyada bebek su içirmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, büyük tartışmaların yapılacağına tabir olunur.

Rüya tabircilerine göre rüyada bebek su vermek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bebekle suya girmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada bebeğin su içmesi fırsatların heba edileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüya tabircilerine göre rüyada susamış bebeğe su vermek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin suyu gelmesi olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, çok hayırlı insan olunacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya yorumlarına göre rüyada bebeği suya bırakmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işaret eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada bebeğin su kusması uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine inanılır.

Rüyada bebeği suda boğulmaktan kurtarmak engellerin ortadan kalkacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada bebeğinin suda boğulduğunu görüldüyse onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği su içerken görüldüğünde başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada bebeğin su istemesi sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılmaktadır.

Rüyada ağlayan bebeğe su içirmek rüya sahibi için sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına delalettir.

Rüyada kucağında bebekle suya girmek rüya sahibi kişi için maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüya tabircilerine göre rüyada bebeği suda boğmak yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılmaktadır.

Rüyada bebeği suya düşürmek rekabet edebilme gücünün artacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin suya düştüğünü görüldüğünde zor günlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada bebeğe su içirdiğini görülmesi eğlenceli günler yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, ümitlerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada bebeğe su içirmeye çalışmak rüya sahibi için insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada bebeği suya atmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada bebeğin suya atıldığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada küçük bebeğe su içirmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments