Rüyada fıkıh görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.
Rüyada fıkıh kitabı görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret ettiği söylenir.
Rüyada fıkıh hocası görüldüyse iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada fıkıh alimi görülmesi rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet ettiğine inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.