Rüyada annemi camide görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok iyi şeylere, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet ettiği söylenir.
Rüyada anneyle camiye gitmek rüya sahibi için elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına işaret ettiği söylenir.
Rüyada anneyle camide namaz kılmak beklenen mirasın alınacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorumlanmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda annemi cami bahcesinde abdest alinan yerde gördüm bana sarılıp sen beni unutmadin mi dedi.
Annemvefat etmiş