Rüya Tabirleri / sofra rüyaları / Rüyada yırtık sofra görmek

Rüyada yırtık sofra görmek

Rüyada yırtık sofra görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yırtık sofra gördüyseniz

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.
  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada yırtık sofra bezi görülmesi ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zübeyde

Rüyada yırtık sofra bezi toplamak