Rüya Tabirleri / sevgili rüyaları / Rüyada sevgilini kel görmek

Rüyada sevgilini kel görmek

Rüyada sevgilini kel görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada sevgilini kel gördüyseniz

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.
  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Rüyada sevgilinin kel olması çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments