Rüya Tabirleri / kurt rüyaları / Rüyada kurtlu portakal görmek

Rüyada kurtlu portakal görmek

Rüyada kurtlu portakal görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada kurtlu portakal gördüyseniz

  • Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz.
  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüya tabirlerine göre rüyada kurtlu portakal yemek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, müjdeli haberler alınacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments