Rüya Tabirleri / kapı rüyaları / Rüyada kilitli kapı görmek

Rüyada kilitli kapı görmek

Rüyada kilitli kapı görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada kilitli kapı gördüyseniz

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.
  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kilitli kapıyı kırarak açmak büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel günler geçireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kilitli kapıdan çıkmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıdan geçmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, ticarette şansının düşeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada kilitli kapının zorlanması insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, sadece kendisini düşüneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamettir.

Rüya alimlerine göre rüyada kilitli kapıyı açıp kaçmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açıp çıkmak güzel işler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada kilitli kapı açmak görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz kilitli kapı görmek böylece kendine güveneceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada asma kilitle kapı kilitlemek rüyayı gören kişi için epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kilitli kapı açmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüya tabir edenlere göre rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kilitli kapıdan kurtulmak rüya sahibi için kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments