Rüya Tabirleri / kadın rüyaları / Rüyada kadın sütü görmek

Rüyada kadın sütü görmek

Rüyada kadın sütü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, onunla yeniden kavuşacağına, maddi anlamda rahatlamaya, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine inanılmaktadır.

Rüyada kadın sütü gördüyseniz

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.
  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Rüyada yaşlı kadının süt vermesi bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kadının süt emzirmesi çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, rızkın gittikçe azalacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına inanılmaktadır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada kadından süt akması geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, büyük mutluluk duyulacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüya tabircilerine göre rüyada kadından süt gelmesi maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada kadın sütü emmek güzel bir evlilik yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada kadın sütü içmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadından süt sağmak rüya sahibi için asla dert yüzü görmeyeceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, işinden evine gidip geleceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments